Sidste nyt. Opdateret 11-11-2017

NYHEDSBREV

Efterårstur i Skibbild Nøvling.
Marchforeningen Hosekræmmerne holder søndag d.19 november den årlige efterårstur. Der er ruter på 7 - 12 og 18 km. Ruterne som man frit kan vælge imellem egner sig fint til vandring eller motionsture de er alle afmærket så man let kan finde vej.

Man bevæger sig rundt på stier og veje, i skov, krat og ude i det åbne land, Skibbild – Nøvling området er jo meget varieret natur og der bliver mulighed for at stifte bekendtskab med det meste så det kan kun anbefales at møde op på asgård friskole i Skibbild- Nøvling og få en på opleveren i den friske luft, der kan startes mellem 9.00 og 11.00.

I forbindelse med marchen holdes der julebord på skolen lørdag aften inden marchen Her bliver der hygget med mad musik og dans. Vel mødt til nogle timer sammen i gode venners lag

Marchforeningen Hosekræmmerne Vildbjerg

---------------------------------------------------------------------------
Tysklandsturen:

Vi har i bestyrelsen arbejdet på at komme på en decideret juletur, med overnatning, men det bliver ikke mulig at nå i år, så derfor bliver det en Adventswandring i nærheden af Hamburg. Det bliver Lørdag den 09. december 2017

OBS. OBS. OBS. Da der er langt til Hamburg og derfor også dyrt at leje bus, har vi besluttet kun at bestille 1 bus ( 50 pers.) Så det bliver efter først til mølle så se at melde jer til hos.
Klik her for tider for turen..

Irene Christiansen 20 78 04 54

------------------------------------------------------------

Så kom MARCHFORENINGEN HOSEKRÆMMERNE også på TV.
Her indslaget fra TV MIDTVEST MOKKA, vores klip starter godt 15 min inde i programmet.