Sidste nyt. Opdateret 5/8-2018

NYHEDSBREV..

Hej vandrevenner
Sikke dog en sommer vi har i år men vi har dog ikke kun slikket solskin. Sidste weekend i juni var der hærvejsmarch og da vi havde mellem 25 og 30 medlemmer som deltog, havde vi en rastevogn med på turen. Det var Hartvig, Carl, Anna Maria og Gunnar der servicerede os. Flere medlemmerne som deltog i marchen havde sponseret forskellige ting til rasten så som rundstykker, muslinger, sild, æg, pålæg, grillpølser, kaffe, øl, vand, dram og med skønt gå-vejr, var det en rigtig god weekend.

Ang. persondataloven så er jeg blevet orienteret om, at vi ikke skal foretage os det store, da vi ikke har medlemmernes cpr.nr. Når jeg sender nyhedsbrev ud, skal jeg bruge den adresserubrik som hedder bcc, så det vil jeg gøre fremover. Men nu er det ved og være tiden, hvor vi skal have skoene kridtet, for det er jo på:

Mandag d. 6. august, vi starter op. HUSK vi mødes altid bag Ringkøbing Landbobank kl.19.00 og fylder bilerne op.
Mandag d. 6. august, kører vi ud på Trehøje Bakke hvor Knud Erik vil føre an.
Tirsdag d. 7. august er det tv-midtvest. Vi er 45 personer som er tilmeldt. Ingolf udleverer startkort når I kommer til Holstebro.
Mandag d. 13.- 8 er det Michael som fører an og det er fra Løvbakkerne, Gullestrup Mandag d. 20.- 8 er det Vibevej som fører an. Vi kører ud til P-pladsen på Vildbjergvej lige ved Gødstrup sø
Mandag d. 27.- 8 er det Ingolf som fører an. Vi starter bag Ringkøbing Landbobank. Mandag d. 3.- 9 er det Michael som fører an. Vi starter bag Ringkøbing Landbobank.

Der har været en del forespørgelse om hvad prisen skal være for at køre med. Det er lidt svært at sige, nogen siger 20 kr. og andre 10 kr. Kunne et forslag være at mødes på midten og sige 15 kr.?

Varme sommerhilsner og på gensyn
Marchforeningen Hosekræmmerne Irene Christiansen S

------------------------------------------------------------

Så kom MARCHFORENINGEN HOSEKRÆMMERNE også på TV.
Her indslaget fra TV MIDTVEST MOKKA, vores klip starter godt 15 min inde i programmet.