Sidste nyt. Opdateret 16/03-2019

NYHEDSBREV..

GÅ FORÅRET I MØDE
Den første mandag i 2019 mødtes en flok friske marchgængere op bag landbobanken i Vildbjerg for at tage hul på det nye år, og en masse kilometer på stier og veje. Flere gange her vejret drillet så antallet har varieret fra ca. 20 til 35 personer, hvilket vi har været rigtig godt tilfredse med.
Vinteren har budt på to besøg på virksomhedsbesøg første gang var vi på IC Lavring, hvor vi hørte om virksomhedens handelsformer og udvalg, som var imponerende. Sidst besøgte vi Flexi metal en helt anden type virksomhed som alle de andre metal virksomheder i Vildbjerg har et spændende repertoire og vi tror alle var imponeret over hvad der bliver produceret der.

På mandag d. 25. – 4. er der så opstart på forårs/sommermotion, deri er der ikke så meget nyt, men nyheder kan være en masse nye ansigter, som har valgt at dyrke den sunde motion som gå motion er. Stempelkortet er stadig i brug, så når sommeren er ovre får man hvis der er 20 stempler på kortet en erindringsgave.

Trehøjeturen er også en del af foråret, D. 15.- 4. er der start fra naturskolen i Rødding, det er en tur rundt i og omkring golfbanen, og der er som sædvanlig en håndtegnet illustration af Holger Andersen den viser hans udsigt fra området. Gå ikke glip af en oplevelse, mød op og gå 5 eller 10 km. Denne aftenmarch er for alle.

Næste arrangement er i pinsen hvor hosekræmmerne har 2 vandringer i og omkring Timring, Vildbjerg og Nøvling og en i Stoubæk Krat v/ Aulum. Pinsen bliver nærmere omtalt senere. Så vel mødt til et aktivt forår / sommer med Marchforeningen Hosekræmmerne

---------------------------------------------
 
Husk gå motion er go motion