Sidste nyt. Opdateret 22/9-2018

NYHEDSBREV..

Rundvandrermarch 2018 Marchforeningen

Hosekræmmerne afholdt lørdag d. 15. rundvandrer march. Mellem kl. 8.00 og kl. 10.00 begav 67 vandrere sig ud på den 18 km lange rute fra Vildbjerg over Nøvling og Skibbild, og tilbage til Vildbjerg igen. Der var godt humør over hele linjen, hvilket selvfølgelig til dels skyldtes det gode vejr. Rundvandrer vejene er en permanent afmærkede ruter, som alle kan benytte. Kort og instruktioner hentes på Vildbjerg sports og kulturcenter.

Skibbild turen som den kaldes er 1 af 8 ture, alle turene går gennem den flotte vestjyske natur, rundt i den gamle Trehøje Kommune, deraf navnet rundvandrervejene ved Trehøje. Samtlige deltagere syntes godt om turen som blev nydt i fulde drag, i det gode sensommervejr. Næste arrangement er efterårsturen som afvikles midt i november

Her er lige lidt til hukommelsen. 

Mandag den 24. september er det Knud Erik som går forrest Vi starter bag Ringkøbing Landbobank kl. 19.00 Derefter mødes vi på Kildebakke Skolen hvor vi kårer årets motionister.

Mandag den 1. oktober er der klubaften på Kildebakke Skolen kl.18.00. Husk det er kl.18.00 og vi går ikke denne aften.

Mandag den 8. oktober starter vi op på vintermotionen Vi mødes bag Ringkøbing Landbobank kl 19.00 og hele vinteren vil der være fast kafferast på Åvænget 14.

Lørdag den 3. november er Tysklandsturen Husk tilmelding det er først til mølle vi har kun 50 pladser.

Lørdag den 17. november har vi vores årlige Julebord og Hjælperfest.

Søndag er så årets sidste March, nemlig Efterårsturen.

Ang. persondataloven så er jeg blevet orienteret om, at vi ikke skal foretage os det store, da vi ikke har medlemmernes cpr.nr. Når jeg sender nyhedsbrev ud, skal jeg bruge den adresserubrik som hedder bcc, så det vil jeg gøre fremover. Men nu er det ved og være tiden, hvor vi skal have skoene kridtet, for det er jo på:

Marchforeningen Hosekræmmerne Irene Christiansen
Husk gå motion er go motion

------------------------------------------------------------

Så kom MARCHFORENINGEN HOSEKRÆMMERNE også på TV.
Her indslaget fra TV MIDTVEST MOKKA, vores klip starter godt 15 min inde i programmet.